Κυβόλιθος Γρανίτης Γκρι 10x10x5cm ΚΥΒΟΛΙΘΟΣ ΓΡΑΝΙΤΗΣ ΓΚΡΙ 10X10X5CM ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι Κυβόλιθοι γρανίτης γκρι 10x10x5cm παράγονται από φυσικό γρανίτη γκρι.
Επιφάνεια: σπασμένη με πρέσα.
Χρώμα: γκρι (με μικρές λευκές κουκκίδες) και αποχρώσεις αυτού.
Διαστάσεις: 10x10cm με πάχος ±5cm
Λόγω ιδιαιτερότητας παραγωγής του υλικού οι διαστάσεις ενδέχεται να παρουσιάζουν αποκλίσεις (πλάτος, μήκος, πάχος).

1 τόνος με αρμό 1,5cm βγάζει περίπου 9,40m² 


Ευκολία Τοποθέτησης

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Διαθέσιμο κατόπιν επικοινωνίας

ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ;

ΚΥΒΟΛΙΘΟΣ ΓΡΑΝΙΤΗΣ ΓΚΡΙ 10X10X5CM

Οι Κυβόλιθοι γρανίτης γκρι 10x10x5cm παράγονται δια της θραύσης τεμαχίων από φυσικό γρανίτη γκρι με ειδικές πρέσες πιέσεως.  Οι κυβόλιθοι γρανίτη γκρι 10x10x5cm είναι κυβόλιθοι με μεγάλη σκληρότητα και μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Όλες οι πλευρές τους είναι σπασμένες με πρέσα, γι΄αυτό οι διαστάσεις τους παρουσιάζουν αποκλίσεις.

Οι κυβόλιθοι γρανίτης γκρι χρησιμοποιούνται για εξωτερικούς χώρους σε πεζοδρομήσεις, πλακοστρώσεις δρόμων, πλατειών, γκαράζ, καλντερίμια (λιθόστρωτο και πλακόστρωτο), διαμόρφωση και διακόσμηση κήπου.


Κυβόλιθος Γρανίτης Γκρι 10x10x5cm
Πληροφορίες

Ενημερωθείτε για όλες τις πληροφορίες του προϊόντος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Edges Shapes
Split cut
Διακύμανση 3D Επιφάνειας
Μεγάλη
Ενδεικτικός χρωματισμός
Γκρι
Μήκος
10
Πάχος
Κυμαινόμενο
Πλάτος
10
Σχήμα
Τετράγωνη Διάσταση
ΧΡΗΣΗ
Ενδεικτικοί χώροι τοποθέτησης
Parking, Αυλή, Δάπεδο, Δρόμος, Εξωτερικό δάπεδο, Πεζόδρομος
Εφαρμογές
Δάπεδο, Κήπος, Λιθόστρωτα, Πλακόστρωτα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΒΟΛΙΘΩΝ

Οι Κυβόλιθοι γρανίτης γκρι τοποθετούνται επάνω σε υπόστρωμα από σκυρόδεμα, σε πάχος μεγαλύτερο από 15cm, οπλισμένο με δυνατό δομικό πλέγμα. Η συγκόλληση τους γίνεται με την χρήση λάσπης τσιμέντου. Η αρμολόγηση (το συμπλήρωμα των κενών μεταξύ των κυβόλιθων) γίνεται με την ίδια λάσπη. Οι αρμοί δεν πρέπει να έχουν σχισμές ή οπές γιατί μπορεί μέσα από αυτές να εισχωρήσει νερό και με την διάβρωση και την διαστολή να προκληθούν φθορές και αποκολλήσεις στο πλακόστρωτο. Κατά την τοποθέτηση προσέχουμε ώστε οι περισσότερο επίπεδες επιφάνειες να είναι από την επάνω ορατή πλευρά και επίσης οπωσδήποτε δεν πρέπει να δημιουργούνται κενά κάτω από τους κυβόλιθους γιατί αυτό τους κάνει ευαίσθητους στο να υποστούν φθορές και σπασίματα. Προσέχετε η λάσπη τσιμέντου να μην λερώνει την επάνω επιφάνεια των κυβόλιθων. Αν συμβεί αυτό καθαρίστε τους με σφουγγάρι και νερό πριν στεγνώσει. Η τοποθέτηση των κυβόλιθων πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους έμπειρους τεχνίτες. 

ΑΛΛΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ 

Το προϊόν επίσης διατίθεται στην αγορά με τις εξής ονομασίες: γρανιτένιοι κυβόλιθοι γκρι, κυβόλιθοι γρανιτης γκρι, κυβόλιθοι γκρι, κυβόλιθοι από γρανίτη γκρι, πέτρινοι κυβόλιθοι από γρανίτη γκρι.