Πελεκητά Κίτρο ΠΕΛΕΚΗΤΑ ΚΙΤΡΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ; ΕΡΓΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Υλικό: γρανίτης Κίτρο.
Επιφάνεια:
 ανάγλυφη.
Διαστάσεις: ορθογώνια κομμάτια πλάτους 5cm, 9cm, 14cm, 20cm και 30cm σε τυχαία μήκη με πάχος +/- 5cm.

Χρήσεις: πέτρινες φυσικές  επενδύσεις σε όψεις κτηρίων, περιφράξεις, τοίχους κολώνες, τζάκια και γενικά επενδύσεις-διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Διαθέσιμο κατόπιν επικοινωνίας

ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ;

ΠΕΛΕΚΗΤΑ ΚΙΤΡΟ

Τα Πελεκητά Κίτρο παράγονται από γρανίτη Κίτρο κατόπιν ειδικής επεξεργασίας. Οι περιμετρικές πλευρές είναι πελεκητές και η πίσω η οποία κολλάει στον τοίχο επίπεδη, κομμένη σε μηχάνημα.

Το υλικό αυτό ενδέχεται με την πάροδο του χρόνου να παρουσιάσει κάποιες οξειδώσεις στην επιφάνεια του κυρίως όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

Εάν και η τιμή του δεν είναι χαμηλή σε σύγκριση με τα υπόλοιπα Rock Face, αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση για κατασκευές τόσο με παραδοσιακό όσο και με σύγχρονο χαρακτήρα.

Από το ίδιο υλικό παράγονται και φυσικές γωνίες για την κάλυψη γωνιών σε τοίχους και κολώνες, ενισχύοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας την αίσθηση μιας εξ' ολοκλήρου πετρόχτιστης κατασκευής.

Πελεκητά Κίτρο

Έργα

Επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα έργα μας. Δείτε παρακάτω τις ολοκληρωμένες προτάσεις μας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ


Μονοκατοικία

Μονοκατοικία

ROCK FACE    ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΕΣ ΠΛΑΚΕΣ   

Μεγάλη οικογενειακή κατοικία με επιλεγμένα πετρώματα.

Πληροφορίες

Ενημερωθείτε για όλες τις πληροφορίες του προϊόντος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διακύμανση Πάχους
Μεσαία
Ενδεικτικό Πάχος
3-5
Ενδεικτικός Χρωματισμός
Κίτρινο, Μπεζ
Επιφάνεια
Ανάγλυφη
Σχήμα
Ορθογώνιο τυχαίο πλάτος - μήκος
ΧΡΗΣΗ
Κατάλληλο για
διακόσμηση εξωτερικού χώρου, διακόσμηση εσωτερικού χώρου, επένδυση κτηρίου, επένδυση τοίχου, λιθοδομή, λιθόκτιστα, όψεις κτηρίων, παραδοσιακά σπίτια, περιφράξεις, πετρόκτιστα
Χώροι Τοποθέτησης
Γωνίες Κτηρίων, Κολώνες, Περίφραξη, Τζάκι, Τοίχους

ΑΛΛΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ

Το προϊόν επίσης διατίθεται επίσης στην αγορά με τις εξής ονομασίες: Rock Face γρανίτης Κίτρο, πέτρινη επένδυση με γρανίτη, επένδυση τοιχίων με πελεκητή πέτρα Κίτρο, πέτρα τοίχου με γρανίτη Κίτρο, πελεκητή λιθόπετρα Κίτρο, λίθινες επενδύσεις με πελεκητή πέτρα, πελεκητός λίθος Κίτρο, λίθος Κίτρο, Rock Face Kitro, Rock Face granite Kitro.