Βραβεία

2019


National Winner-European Business Awards

National Winner | European Business Awards 2018-19

Τον τίτλο του “National Winner” κατέκτησε η εταιρεία «ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ» για ακόμη μια φορά, εκπροσωπώντας μαζί με άλλες εταιρίες την Ελλάδα στον διαγωνισμό “European Business Awards” που ολοκληρώθηκε στην Πολωνία.
Περισσότερα

Best Communicator Award -Design by MARMOMAC 19

Best Communicator Award | Design by MARMOMAC 2019

Στην χώρα της μόδας, του στυλ και του design, την Ιταλία, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2019, ο ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ τιμήθηκε με το Βραβείο «Best Communicator Award” στην κατηγορία του DESIGN!
Περισσότερα

2018


European Business Awards 2018

National Champion | European Business Awards 2017-18

Η εταιρεία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ κέρδισε το τίτλο National Winner και πέρασε στον τελικό γύρο μαζί με άλλες 10 ελληνικές εταιρείες, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς για επιχειρήσεις, τα European Business Αwards.
Περισσότερα

2017


Gold - Top Industrial Export Company 2017

Gold | Top Industrial Export Company 2017

Το τέλος του έτους 2017 βρήκε την εταιρία Ακρόλιθος με ένα χρυσό βραβείο στα Greek Top Export Awards. Τη χρυσή θέση κατέκτησε στην κατηγορία Top Industrial Export Company.
Περισσότερα

Silver – Top Company Brand 2017

Silver | Top Company Brand 2017

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν κορυφαίες ελληνικές εταιρείες που κρατούν το ελληνικό προϊόν ψηλά στο εξωτερικό. Η εταιρεία Ακρόλιθος κέρδισε την τρίτη θέση στην κατηγορία Top Export Company Brand.
Περισσότερα

Made in Greece Awards

Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας 2017

Τα φετινά βραβεία MADE IN GREECE βρήκαν την εταιρία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ την τιμητική διάκριση στην κατηγορία Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας.
Περισσότερα

Made in Greece Awards

Εξαγωγικής αριστείας βιομηχανικού προϊόντος 2017

Τα κριτήρια του Βραβείου Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος ήταν το ύψος και η διαχρονικής εξέλιξη των εξαγωγών, η χρονική διάρκεια εξαγωγικής προσπάθειας, το στάδιο διεθνοποίησης και μελλοντικών στρατηγικών.
Περισσότερα

2016National Champion European Business Awards 2016

National Champion | European Business Awards 2016

Τα European Business Awards είναι τα πιο σημαντικά Ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία τα οποία υποστηρίζονται από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων. Μια από τις Ελληνικές εταιρείες που βραβεύτηκε ήταν και η ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ, και πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκε στην κατηγορία «The business of the year award with Turnover of 0-25m».
Περισσότερα

Gold - Top Industrial Export Company 2016

Gold | Top Industrial Export Company 2016

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων του 5ου Διαγωνισμού «Greek Exports Awards 2016», βρίσκοντας την εταιρία Ακρόλιθος στην απόκτηση δύο βραβείων.
Περισσότερα

Silver – Top Greek Export Company 2016

Silver | Top Greek Export Company 2016

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι κορυφαίες ελληνικές εταιρείες που κρατούν το ελληνικό προϊόν ψηλά στο εξωτερικό, ανάμεσα τους και η εταιρία Ακρόλιθος.
Περισσότερα

Bronze - Sales Excellence Awards

Bronze | Sales Excellence Awards

Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2017.
Περισσότερα