ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες, δημιουργούμε και παράγουμε στην Ελλάδα. Δε σταματάμε να ερευνούμε και να εκσυγχρονίζουμε τις μονάδες παραγωγής μας, ώστε να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η παραγωγή μας γίνεται με σεβασμό στο περιβάλλον και με σεβασμό στους ανθρώπους της εταιρείας μας.

Παραγωγη & επεξεργασια
στο εργοστασιο μας

Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο εργοστάσιο επεξεργασίας με πολλά επιμέρους τμήματα για την παραγωγή πλακιδίων δαπέδου, πλακιδίων επένδυσης, πλακιδίων μαρμάρων, βοτσάλων rock face και καλλιτεχνικών αντικειμένων.

ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟΣ

Η εταιρεία Ακρόλιθος ΑΒΕΕ με εμπειρία 4 δεκαετιών και με σύγχρονα μηχανήματα εξειδικεύεται στην επεξεργασία του σχιστόλιθου Καβάλας που εξορύσσεται από τα λατομεία της περιοχής Παγγαίου, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση μόλις 3-4 χιλιομέτρων από το εργοστάσιό της. Εκτός από τον σχιστόλιθο Καβάλας η εταιρεία επεξεργάζεται και άλλους φυσικούς σχιστόλιθους που προμηθεύεται από λατομεία τόσο της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού. Παραγόμενα προϊόντα: πέτρινα πλακάκια για δάπεδα, πέτρινα πλακάκια για επενδύσεις τοίχων, πλακίδια καλιμπρέ, γυαλισμένα πλακίδια, σκαλοπάτια πέτρινα, πέτρες για πετρόκτιστα τοιχία, πέτρες για επενδύσεις και πολλά άλλα.

Ακρόλιθος - Σχιστόλιθοι
Ακρόλιθος - Σχιστόλιθοι
Ακρόλιθος - Σχιστόλιθοι