Ακανόνιστη Ιώ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΗ ΙΩ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ; ΕΡΓΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι ακανόνιστες πλάκες Ιώ (σχιστόλιθος) έχουν φυσική επιφάνεια σε χρώμα καφέ και διάφορες άλλες παραπλήσιες αποχρώσεις. Το σχήμα τους είναι ακανόνιστο πολυγωνικό και διατίθενται σε πάχος 1-3 cm. Τεμάχια ανα τετραγωνικό: 7-11. Κάποια μικρή απόκλιση στις διαστάσεις είναι πιθανή λόγω ιδιαιτερότητας του υλικού. 

Ευκολία Τοποθέτησης

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Διαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Επιτρέπονται μόνο ακέραιες ποσότητες
m2 x
1960€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ;

ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΗ ΙΩ

Η ακανόνιστη πλάκα Ιώ είναι ένα προιόν απο φυσική πέτρα το οποίο χάρη στην ιδιομορφία του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πέτρινα δάπεδα εξωτερικου και εσωτερικού χωρου αλλά και ως πέτρα επένδυσης τοίχου. Προέρχεται από φυσική πέτρα (λίθος) με την γενική ονομασία σχιστόλιθος Ιώ και αυτό οφείλετε στην ιδιότητα των πλακών να σχίζονται σε λεπτά φύλλα μετά από κρούση κατά διεύθυνση κάθετα προς την διεύθυνση συμπίεσής τους.

Οι ακανόνιστες πλάκες (πέτρες) Ιώ έχουν χρώμα καφέ και διάφορες άλλες παραπλήσιες αποχρώσεις. Επίσης έχουν γραμμώσεις παρόμοιες με το φυσικό ξύλο. 

 Έχουν πάχος 2-3 cm περίπου.  

Οι πέτρες – λίθος Ιώ χρησιμοποιούνται για πλακοστρώσεις σε διάφορα δάπεδα όπως πλατείες, πεζοδρόμια, δρόμοι, γκαράζ, μπαλκόνια κλπ. Λόγω του ιδιαίτερου χρώματός τους κάνουν αρμονικό συνδυασμό με το ξύλο γι’ αυτό εκτός από πλακοστρώσεις χρησιμοποιούνται και για επενδύση εσωτερικού και εξωτερικου χωρου. 


Ακανόνιστη Ιώ

Έργα

Επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα έργα μας. Δείτε παρακάτω τις ολοκληρωμένες προτάσεις μας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ


Πληροφορίες

Ενημερωθείτε για όλες τις πληροφορίες του προϊόντος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Edges Shapes
Φυσικές
Διακύμανση 3D Επιφάνειας
Μέτρια
Διάσταση πάχους
1-3
Ενδεικτικός χρωματισμός
Καφέ
Επιφάνεια
Φυσική
Πάχος
Κυμαινόμενο
Σχήμα
Ακανόνιστη Μορφή
ΧΡΗΣΗ
Ενδεικτικοί χώροι τοποθέτησης
Parking, Αυλή, Δάπεδο, Δρόμος, Εξωτερικό δάπεδο, Επένδυση, Εσωτερικό δάπεδο, Πεζόδρομος
Εφαρμογές
Δάπεδο, Διακόσμηση, Επένδυση, Κήπος, Λιθόστρωτα, Πλακόστρωτα

Άλλες ονομασίες με τις οποίες διατίθεται το προιόν αυτό στην αγορά είναι λίθος Ιώ, πέτρα Ιώ, ακανόνιστες πλάκες Ιώ, ακανόνιστος λίθος Ιώ, ακανόνιστη πέτρα Ιω.