Ακανόνιστη Κίτρινη ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ακανόνιστη πλάκα Κίτρινη (σχιστόλιθος) έχει ίσια φυσική επιφάνεια σε απαλό κίτρινο – λευκό χρωματισμό. Το σχήμα της είναι ακανόνιστο πολυγωνικό με πάχος 1-3 cm. Τεμάχια ανά τετραγωνικό: 7-11. Κάποια μικρή απόκλιση στις διαστάσεις είναι πιθανή λόγω ιδιαιτερότητας του υλικού. 

Ευκολία Τοποθέτησης

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Διαθέσιμο

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Επιτρέπονται μόνο ακέραιες ποσότητες
m2 x
1960€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ;

ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ

Η ακανόνιστη πλάκα Κίτρινη υπάγεται στην γενική κατηγορία σχιστόλιθος (slate), μια κατηγορία απο φυσικά πετρώματα που χρησιμοποιύνται κυρίως για επενδυση δαπεδου εξωτερικου χωρου αλλά και γενικότερα για πέτρινα δάπεδα. Η ονομασία σχιστόλιθος οφείλεται στην χαρακτηριστική ιδιότητα που έχουν τα φυσικά πετρώματα αυτά να σχίζονται εύκολα σε λεπτά φύλλα (slate) κατά διεύθυνση κάθετα προς την διεύθυνση συμπίεσης τους.

Το πάχος της ακανόνιστης πλάκας Κίτρινης κυμαίνεται στα 2-3 cm περίπου. Το χρώμα τους είναι κίτρινο – λευκό και διάφορες παραπλήσιες αποχρώσεις αυτού.  

Η ακανόνιστη πλάκα Κίτρινη είναι σκληρή πέτρα με ίσιες επιφάνειες και απαλό κίτρινο – λευκό χρωματισμό.   

Η ακανόνιστη πέτρα Κίτρινη χρησιμοποιείται κυρίως για πέτρινα δάπεδα, πλακοστρώσεις σε πεζοδρόμια, δρόμους, πισίνες, επενδυση δαπεδου εξωτερικου χωρου κλπ. Επίσης λόγω του απαλού χρώματος που έχει είναι πάρα πολύ καλή ως πέτρα επένδυσης τοίχου και γενικά για χρήση ως επένδυση εσωτερικών χώρων. 


Ακανόνιστη Κίτρινη
Πληροφορίες

Ενημερωθείτε για όλες τις πληροφορίες του προϊόντος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Edges Shapes
Φυσικές
Διακύμανση 3D Επιφάνειας
Μέτρια
Διάσταση πάχους
1-3
Ενδεικτικός χρωματισμός
Μπεζ
Επιφάνεια
Φυσική
Πάχος
Μικρή διακύμανση πάχους
Σχήμα
Ακανόνιστη Μορφή
ΧΡΗΣΗ
Ενδεικτικοί χώροι τοποθέτησης
Δάπεδο, Επένδυση, Εσωτερικό δάπεδο
Εφαρμογές
Δάπεδο, Διακόσμηση, Επένδυση, Κήπος, Λιθόστρωτα, Πλακόστρωτα

Άλλες ονομασίες με τις οποίες ζητείται το προιόν στην αγορά είναι slate yellow, slate polygonal yellow, stone slate yellow.