Κυβόλιθος Συννεφόπετρα ΚΥΒΟΛΙΘΟΣ ΣΥΝΝΕΦΟΠΕΤΡΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο κυβόλιθος Συννεφόπερα παράγεται από  Limestone - ασβεστόλιθο.
Επιφάνεια: σπασμένη με πρέσα.
Χρώμα: λευκό-ζαχαρί.
Διαστάσεις: 10x10cm
Λόγω ιδιαιτερότητας παραγωγής του υλικού οι διαστάσεις ενδέχεται να παρουσιάζουν αποκλίσεις (πλάτος, μήκος, πάχος).


Πάχος (cm)Μονάδα πώλησηςΈνας τόνος με αρμό 1,5cm βγάζει περίπου:
1)±5Τόνος9,40m² 
2)±10Τόνος4,70m² 
Ευκολία Τοποθέτησης

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΑΧΟΥΣ
Διάσταση πάχους 4-6 | 9-11

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Διαθέσιμο κατόπιν επικοινωνίας

ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ;

ΚΥΒΟΛΙΘΟΣ ΣΥΝΝΕΦΟΠΕΤΡΑ

Ο κυβόλιθος Συννεφόπερα - λευκός - άσπρος παράγεται δια της θραύσεως τεμαχίων Limestone - ασβεστόλιθος και γι' αυτό παρουσιάζει αποκλίσεις στις διαστάσεις του.  Υπάρχουν δύο διαλογές 10x10x5cm και 10x10x10cm.

Ο κύβος συννεφόπετρα - λευκός - άσπρος τοποθετείται είτε επί φυσικού εδάφους είτε επί επιφάνειας σκυροδέματος. Μπορούμε να κάνουμε διάφορα σχέδια όπως ευθείες, παράλληλες γραμμές, ημικύκλεια κλπ. Ο κύβος συννεφόπετρα - άσπρος - λευκός χρησιμοποιείται για διάφορες πλακοστρώσεις σε δρόμους, πεζοδρόμια, αυλές, κήπος, πέτρινα καλντερίμια, κλπ. 

Κυβόλιθος Συννεφόπετρα
Πληροφορίες

Ενημερωθείτε για όλες τις πληροφορίες του προϊόντος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Edges Shapes
Split cut
Διακύμανση 3D Επιφάνειας
Μέτρια
Διάσταση πάχους
4-11
Ενδεικτικός χρωματισμός
Λευκό
Μήκος
10
Πάχος
Κυμαινόμενο
Πλάτος
10
Σχήμα
Τετράγωνη Διάσταση
ΧΡΗΣΗ
Ενδεικτικοί χώροι τοποθέτησης
Αυλή, Δάπεδο, Εξωτερικό δάπεδο, Πεζόδρομος
Εφαρμογές
Δάπεδο, Κήπος, Λιθόστρωτα, Πλακόστρωτα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΒΟΛΙΘΩΝ

Οι Κυβόλιθοι Αντικ Μάρμαρο Καβάλας τοποθετούνται επάνω σε υπόστρωμα από σκυρόδεμα, σε πάχος μεγαλύτερο από 15cm, οπλισμένο με δυνατό δομικό πλέγμα. Η συγκόλληση τους γίνεται με την χρήση λάσπης τσιμέντου. Η αρμολόγηση (το συμπλήρωμα των κενών μεταξύ των κυβόλιθων) γίνεται με την ίδια λάσπη. Οι αρμοί δεν πρέπει να έχουν σχισμές ή οπές γιατί μπορεί μέσα από αυτές να εισχωρήσει νερό και με την διάβρωση και την διαστολή να προκληθούν φθορές και αποκολλήσεις στο πλακόστρωτο. Κατά την τοποθέτηση προσέχουμε ώστε οι περισσότερο επίπεδες επιφάνειες να είναι από την επάνω ορατή πλευρά και επίσης οπωσδήποτε δεν πρέπει να δημιουργούνται κενά κάτω από τους κυβόλιθους γιατί αυτό τους κάνει ευαίσθητους στο να υποστούν φθορές και σπασίματα. Προσέχετε η λάσπη τσιμέντου να μην λερώνει την επάνω επιφάνεια των κυβόλιθων. Αν συμβεί αυτό καθαρίστε τους με σφουγγάρι και νερό πριν στεγνώσει. Η τοποθέτηση των κυβόλιθων πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους έμπειρους τεχνίτες. 

ΑΛΛΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ    

Το προϊόν επίσης διατίθεται στην αγορά με τις εξής ονομασίες: κυβόλιθος λευκός, κυβόλιθος άσπρος, κυβόλιθος Limestone, κυβόλιθος ασβεστόλιθος, φυσικά πετρώματα από ασβεστόλιθο